Notiser: 2021

God Jul & Gott Nytt År!

20 december 2021

Vi på Desai Ekonomi AB hälsar alla våra kunder en riktigt god och vilsam jul. Likt tidigare år väljer vi att i stället för en julgåva att skänka ett belopp till välgörande ändamål.

Nema Problema är en ideell förening som arbetar för ett positivare och mer inkluderande samhälle genom inriktning på att hjälpa nya i Sverige till sysselsättning och att skapa möten mellan människor av olika bakgrund. Nema Problemas viktigaste aktivitet är ett mentorprogram för ungdomar tillsammans med att skapa en faktabaserad bild av migration och integration.

Kontoret är något mindre bemannat under perioden 23 december t o m 7 januari, med lite kortare arbetstider, 9.00 – 15.00. Det går alltid att höra av sig till någon på kontoret, se kontaktuppgifter under rubriken ”Kontakt” om du vill komma förbi och lämna material. Det finns också en postlåda utanför grinden som är låst, och där kan man lämna material.

Sommartider

31 maj 2021

Kontoret är stängt v.29 och v.30 (19/7 – 30/7). Kontorstider under sommaren är 8:30 – 15:00 för er som vill lämna material. Under veckorna 28 samt 31 är kontoret endast delvis bemannat.

Vi skickar inte ut något semesterschema utan varje konsult försöker meddela er kring semestrar och vid osäkerhet går det alltid att ringa någon på kontoret om er konsult jobbar eller har semester.

Telefonnummer hittar ni under fliken Kontakt.

Det är viktigt att ni lämnar in material så fort som möjligt så vi kan hålla tiderna för inlämning av löner och skattedeklarationer.

Ha en skön sommar!

Bemanning iom skärpta restriktioner

30 april 2021

Då vår region har skärpta rekommendationer kring att jobba hemifrån så mycket som möjligt, så kommer kontoret endast vara delvis bemannat.

Kontoret är bemannat mellan kl. 8.30 – 16 de flesta dagar.

Vanligtvis endast en person på kontoret. Skall du lämna material, finns även en brevlåda utanför grinden.

Enklast är att du kontaktar din konsult om du vill lämna mer för att stämma av att det finns någon på kontoret.

Förstärkning på byrån

15 mars 2021

Vi förstärker på byrån och välkomnar våra nyanställda Emmeli Grönås, Sanna Lindskog och Viktor Christensen. Vi välkomnar också tillbaka Mathilda Hell.

/dev/